KARTOFFELRÆKKERNE
Forsiden  > Nyhedsoversigen > Anlæg for vinterbadere


Lokalplan 115
Indre Bys Lokaludvalg
Trafikforeningen Webersg.
Voldmestergade historie

Skovgaardsgade
Wilhelm Marstrands Gade
Eckersbergsgade
Abildgaardsgade
Webersgade
Hallinsgade

Strandvejskvarteret
Lyngbyvejskvarteret
Humleby
Olufsvej
KrusemynteHusene
Oxford Allé
Søborg Park


 Sitemap
Print version

Login

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sidst opdateret:
19/10 2017 09:57:14

Anlæg for vinterbadere

 

Fra husejerforeningen  ved Svanemøllen har vi modtaget følgende:

 

Kære naboejerforeninger/-laug.

Vi er herude i Svanemølleområdet ved at planlægge et anlæg for vinterbadere i forbindelse med den badestrand som endelig bliver etableret.

Vi afholder er stort beboermøde på tirsdag den 22, hvor vi samtidig inviterer til stiftende generalforsamling en uge eller 2 efter.

Ønsket om en kold dukkert er den ene årsag til at vi er blevet aktive. Den anden grund er, at vi vurderer dette initiativ som et rigtigt godt boligsocialt projekt for borgere som ikke er medlem af sejl, ro- eller fodboldklub og derfor ikke har så mange andre alternativer.

Det er hyggeligt at møde sine naboer og venner i saunaen efter morgenbadet.

Det synes politikerne på Københavns rådhus også, så vi indgår i de igangværende budgetforhandlinger med et anlægstilskud og har resten af finansieringen på plads.

 

Da vi er vidende om at der i de i området eksisterende vinterbadeklubber er ventelister på i alt over 1.000 er vi klar over at det bliver hurtigt vi også får for mange interesserede.

 

Derfor vil vi gerne på give vores naboforeninger et lille tip om at det er nu hvis man vil være med.

Jeg har vedhæftet vores oplæg som vil blive gennemgået på mødet den 22, sammen med et konkret projekt til  badeanlæggets udformning.

Umiddelbart efter mødet vil det på en nyoprettet hjemmeside blive muligt at melde sig ind, hvilket vi forventer kommer til at gå meget hurtigt.

 

Hvis i finder det relevant, vil jeg foreslå at i distribuerer denne mail videre til jeres medlemmer så de kan nå at regere.

 

Selve mødet bliver :

 

Informationsmødet om Svanemøllebugtens Vinterbadelaug holdes i Kulturkajen Docken, Kulturkajen Docken 
Færgehavnsvej 35 2100 København Ø den 22 september 2009 kl 19-21.

På stedet vil kunne købes øl og vand.

 

På mødet vil hele ideoplægget, vedtægter og økonomi blive gennemgået og efterfølgende vil interesserede få oplysning om hvordan de bliver medlemmer, alternativt kommer på venteliste.

Da det er enorm efterspørgsel for vinterbadning og i øvrigt sociale arrangementer i området, forventes meget stort deltagerantal.

Den praktiske indmeldelse i badelauget vil komme til at ske umiddelbart efter på en nyoprettet hjemmeside der åbnes den 22.09.2009.

Ved mødet vil der udover gennemgang af projektet blive indkaldt til stiftende generalforsamling for de som indmelder sig.

 

Med venlig hilsen

Klaus Lange

Arkitekt maa 

 Klaus Lange arkitekter maa  | Svanemøllevej 36 | 2200 København Ø

En nærmere beskrivelse af projektet kan ses her: Projektbeskrivelse