Arrangementer i Voldmestergade

LOPPEMARKED 2003 

Lagt på siden 30. juni 2003

Gaden fik en omgang

Søndag den 29. juni havde den nye bestyrelse som en af de første embedshandlinger kaldt beboerne til at gøre midterarealet i Voldmestergade i stand. Gadebænkene blev slebet, sandkassen fik nyt låg, der blev luget omkring gadetræerne, og der var tid til en ølpause samt hilse på nogle af gadens nye beboere. Samtidig benyttede flere sig af lejligheden til at klippe hæk i forhaven og luge deres del af fortovet.

 

Lagt på siden 15. juni 2003

Farvel til beboere

Søndag den 15. juni - Valdemarsdag - tog Voldmestergade afsked med (fra venstre) Ulrik og Astrid samt Inger-Marie med Samuel på armen og Peter. De to par har begge savnet plads til deres store familier og flytter til henholdsvis Trondhjemsgade og Callisensvej. For at sige ordentligt farvel bød de på et glas vin, og 15-20 beboere sagde pænt farvel og på gensyn. Vi kommer til at savne de to familier, som også har været meget aktive i gadens liv, bl.a. i bestyrelsen. Samtidig siger vi også velkommen til de nye beboere i Voldmestergade.

 

Lagt på siden 4. maj 2003

Befrielsen mindet

Da befrielsesbudskabet lød i radioen fra London den 4. maj 1945, flåede folk mørklægningsgardiner fra vinduerne og strømmede ud på gaderne. Siden er den 4. maj om aftenen blevet mindet med skikken at sætte lys i vinduerne. Mari Gravgaard og Laura Wulffsberg, som er redaktører på vores lokalblad Kartoflen, holder skikken i hævd med et årligt arrangement på søbredden ud for Voldmestergade. I år holdt Jacob Lange, Schwartsgade, talen ved højtideligheden, som trak op imod 50 beboere fra kvarteret. En smuk begivenhed, som blev understreget af de sidste solstråler på denne stille og milde majaften.

 

Lagt på siden 4. maj 2003

Sjælden gæst

Fredag den 2. maj henunder aften så vi fra vores vindue en rovfugl sidde i tagrenden i gårdarealet mellem Voldmestergade og Schwartzgade. Fuglen sad desværre så langt væk, at det ikke var muligt fotografere den tydeligere. Men vi er dog overbeviste om, at det var en tårnfalk, som for en tid besøgte rækkerne. Og det er da spændende, at faunaen her midt i byen også er så varieret. Skulle jeg tage fejl af fuglen, modtager jeg gerne en rettelse. Brug mailadressen nederst på siden.

 

 

Lagt på siden 28. april 2003

Referat af generalforsamling

Referatet af årets generalforsamling i Voldmestergades Husejerforening er nu lagt på vores hjemmeside. Følg linket til venstre under Menu til generalforsamlingsreferat

 

Lagt på siden 3. marts 2003

Fastelavn i Voldmestergade

På en bidende kold søndag mødtes udklædte børn og frysende forældre til det traditionelle fastelavnsarragement, hvor børnene slår katten af tønden. I år var tønden af de mere spinkle, for der gik ikke mange minutter, inden den var banket ned.

Kattekongen blev Magnus, som denne dag var gæst i gaden.

Dronningetitlen gik til Laura

Som det sig hør og bør var der masser af fastelavnsboller og lidt varmt til de voksne. Og timerne efter gik grupper af udklædte børn rundt og truede med ballade foran de enkelte huse. I løbet af søndag og fastelavnsmandag fik redaktøren besøg af ikke færre end 8 grupper børn. Men der er vel også gode penge i syngeriet.

 

Lagt på siden 19. januar 2003

Nytårsaften

Nytårsaften var igen en kold og flot oplevelse ved søbredden. Et fantastisk fyrværkeri i tusind farver markerede et nyt års begyndelse.

Voldmestergade hilste det nye år velkommen. Disse sider har nu også eksisteret et års tid, og det er stadig sjovt og spændende at beskrive det fælles liv i en gade på nettet. Heldigvis synes andre også, det er interessant at kigge med. Voldmestergades hjemmeside har fået Kartoffelrækkernes "Gyldne Kartoffel" for sit indhold.