PRAKTISKE OPLYSNINGER

Fibia / TV & Internet

Langt de fleste huse i Kartoffelrækkerne har en internet og tv-forbindelse, der hører ind under den fælles aftale med selskabet Fibia. Hvis man oplever problemer med forbindelsen eller tv-signalet skal man derfor kontakte Fibias tekniske support på tlf. 7029 2444 for at lave en fejlmelding og få hjælp.

I mange tilfælde kan problemet løses ved at skifte WIFI-kanal på din homebox/fiberboks. Det kan Fibias tekniske support hjælpe med.

Du kan også gøre det selv. Hvis du selv ønsker at skifte kanal på din homebox/fiberboks skal du bruge IP adressen 192.168.1.254 og så blot følge den instruks om kanalskift, som ligger på Fibias hjemmeside.

Mere hjælp til din tv og WIFI-forbindelse fra Fibia
WIFI-forbindelsen kan være drilsk og individuel fra bolig til bolig i Kartoffelrækkerne.

Hvis man vil have en hel stabil forbindelse, skal din PC forbindes til en LAN-port på fiberbox med et netværkskabel. Det er langt det mest sikre og stabile, men naturligvis ikke så fleksibelt som en trådløs forbindelse.

Problemer med WIFI skyldes som oftest andre WIFI-enheder og støj i luften som generer signalet der opleves som ustabilt og langsomt. Det kan i nogle tilfælde afhjælpes ved at slukke og tænde for fiberboksen, som automatisk vil søge en ny WIFI-kanal.

Hvis ovenstående ikke afhjælper, kan man tvinge fiberboksen til at bruge en anden WIFI-kanal. Ring til Fibias tekniske support på tlf. 7029 2444 for hjælp til dette. Eller du kan gøre det selv. Hvis du selv ønsker at skifte kanal på din homebox/fiberboks skal du bruge IP adressen 192.168.1.254 og så blot følge den instruks om kanalskift, som ligger på Fibias hjemmeside.

På Fibia.dk findes der ydermere en del information om WIFI. Nedenfor er et par links:
Sådan får du bedre trådløs dækning.
Manual til kanalskift.

At skifte WIFI-kanal hjælper i de fleste tilfælde. Hvis enkelte beboere alligevel ikke kan få det til at fungere tilfredsstillende, kan man selv anskaffe sig en WIFI-router som forbindes til LAN-port på fiberboks og efterfølgende placeres den et andet og mere centralt sted i huset.

Det er klart, at jo mere centralt din homebox/fiberboks er placeret, jo bedre dækker den naturligvis.

Langt de fleste huse i Kartoffelrækkerne har en internet- og tv-forbindelse, der hører ind under den fælles aftale med selskabet Fibia.