Nyhedsbrev: November 2019

Lystænding

På søndag er det første søndag i advent og vi mødes kl. 17 
på legearealet til gløgg, æbleskiver, varm cacao mm. 
Vi kan nyde det flotte lys i det nyklippede gadetræ.

Efterårsrengøring

I gaden gik planmæssigt. Masser af poser blev kørt til genbrugen ved Svanemøllen. Indtil foråret må vi hver især feje og måske senere skrabe sne væk fra fortovene og de der bor ved midterstykket også fra gaden.

Gademødet

Gademødet i denne forbindelse var ganske kort. Gadeformanden lagde op til, at vi på årsmødet den 27. januar 2020 får en grundig snak om alle gadens aktiviteter, som har lignet hinanden år for år. Hvad skal vi bevare?  Hvad skal vi også have? Kan vi blive inspireret af andre gaders aktiviteter? Hvilke helt nye aktiviteter kunne dukke op?

Generalforsamlingen

Generealforsamlingen i Husejerforeningen er fastsat til den 3. februar 2020.

Gadeteltet

Vi har foræret teltet væk, da det begyndte at være noget slidt. Foreløbig har Kasper og Lise lovet at stille deres stor telt til rådighed for gaden – det koster selvfølgelig nogle flasker god vin. 

Bedet foran nr. 27

Bedet foran nr. 27 besluttede vi at rydde, da en underlig slyngplante havde huseret og slynget sig omkring træet. Så vi skal også finde ud af og bedet er ryddet nok eller det skal have en grundigere omgang ved forårsrengøringen.

Nye naboer

Både nr. 8 og 32 er solgt. I næste brev får I at vide, hvem der flytter ind.

Hjertestartere

Der findes to i nærmeste omegn: I Øster Farimagsgade på væggen uden for vaskeriet (tæt på Aamanns) og i Upsalagade 19 uden for børneinstitutionen.

Gadeudvalget ønsker alle en glædelig jul, en dejlig solhvervsfest og et godt nytår. V/Ole

Kommentarer er lukket