Byggeriet på Statens Naturhistoriske Museum er gået i gang

Nu er byggeriet af Danmarks nye nationale museum for naturhistorie, SNN, gået i gang i Botanisk Have. Museet skal samle Københavns Universitets Zoologiske Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have til et museum i international topklasse.

Museet bliver cirka 30.000 m2, hvoraf vil cirka 15.000 m2 blive indrettet i eksisterende bygninger. Nye udstillingsrum bygges under terræn, og en ny udstillingssal opføres i gården mellem bygningerne i Sølvtorvskomplekset.

Støj og støv
Som nabo til byggepladsen kan det ikke undgås, at du vil opleve gener i forbindelse med byggeriet. Statens Naturhistoriske Museum har derfor været ude og dele en folder ud til første gader (op mod Botanisk Have), men da det også kunne gå hen og være til gene i det daglige for os andre, vælger vi her at linke til deres oplysningsfolder.

Det nye museum forventes at være færdigbygget og åbne for publikum ultimo 2023.

Kategorien ”Lokale nyheder” vil løbende skrive om begivenheder fra hele vores lokalområde i Østervold kvarter. Har du en god historie, er du mere end velkommen til at tippe os på kontakt@kartoffelraekkerne.dk

Kommentarer er lukket