Gademøde 27. september

Referent: Philip Rørvig

HØF
Kort opsummering af generalforsamling i HØF fra formand Lars. Hertil kommentar omkring elinstallationer til elbiler på egen matrikel, der frarådes pga. det gamle elnet i gaderne.

Nyt gadeudvalg
Anja (34), Marianne (7), Synnøve (26), Joan (28), Sarah (47), Sasha (44),
Lars (gadeformand) og Rebekka (kasserer, 17).
Gadeaktiviteter: Fastelavn (Sasha og Sarah), Påskefrokost (?), Sommerfest (Gadeudvalg). Halloween (?). Juleadvent (Marianne og Frans).
Gadens vinklub Perler for sVin kører af sig selv via Facebook, alle er velkomne og alle kan invitere til fælles vinhalløj i gaden. Find gruppen her på FB. Gadeudvalget forbeholder sig ret til at søge folk til enkelte arrangementer, og der er stadig åbent for andre medlemmer i gadeudvalg. Forslag til andre initiativer modtages gerne. Lars indkalder til første gadeudvalgsmøde.

Nye gadeaktiviter – fx fodboldmål
Martin (43) er ansvarlig for et oplæg og indkalder til gadeaktivitetsmøde for dem, der er interesseret (på Facebook). I mellemtiden undersøges legeforhold i de andre gader, som bruges til oplæg.
Blomsterkasser tænkes ind i gadeaktivitetsoplæg i forbindelse med opstilling ved midterstykket.
Børneforældre husk at være opmærksomme på oprydning på midterstykket og mind jeres børn om at lukke låger, hvis de spiller bold og skal ind i folks forhaver med låger, så hunde ikke løber ud.

Haveaffald og oprydning i gaden
Gadeoprydning planlagt til søndag 24. oktober kl. 15.00. Nyt gademøde afholdes i forlængelse – Lars indkalder.
Haveaffald hentes 28. oktober. Fyld poser og sæt foran egen låge (ved fortorvet) – ikke på midterstykke eller for enden af gaden. Skal være papirposer. Man må ikke putte sand eller jord i. Poserne skal lukkes og kun fyldes til linje på poserne. Reminder fra sidste gademøde: Rengøring ved fællescontainere. Defineret af ens husnummer har man ansvar for, at der er pænt under og omkring fællescontainerne. Altså i uge 15 har husnummer 15 ansvar for at feje, fjerne affald etc. Vi er 52 huse, så det går lige op. Man må godt bytte uger fx i sommerferien. Husk at folde papkasser sammen, så de fylder så lidt som muligt.

Vis hensyn 
Husk at holde den gode tone især på Facebook. Tal med hinanden, hvis man har noget på hjerte. Ved renovation er det personen, der får lavet arbejdet, som har ansvaret for at oplyse håndværkere om ordensreglerne i gaden, så som parkering på midterstykket, støj i weekenden osv. Bestilt bilvask på midterstykket larmer, og det er generelt noget, som man bør gøre ved en vaskehal.

Kommentarer er lukket