Gademøde: Søndag den 26. april 2015

1. Forslag til forskønnelse og hyggespredning på midterstykket, samt børnesikring mod cyklister og bilister
Tine (7) præsenterede en række konkrete forslag til forbedringer på gågaden, som blev mødt med positiv opbakning. Følgende (inklusiv finansiering) blev besluttet:

Legehus: dekoreres uden på and males indvendig. Kirsten (22) er ansvarlig, og Rasmus (21) står for indkøb af maling
Blomsterkasser: 2 kasser indkøbes (pris ca. 600 kr. per styk), jord er hentet fra genbrugspladsen. Alle opfordres til at komme med blomster, frø og lign. til Tine (7), der vil stå for indkøb af blomsterkasserne og udplantning af blomster
Borde og Bænke: Nuværende bænke renses og gives olie. Kirsten (28) og Tine (7) arbejder videre med projektet. En bænk blev renset i forbindelse med forårsrengøringen. Kirsten / Tine indkøber rensemiddel og olie
Børnesikring: Christian (1B) og Kasper (2) ’skaffer’ 4 orange stolper (de gamle er blevet fjernet fra gaden). I forbindelse med brug af de orangestolper er korrekt placering vigtig, således at en bil på vej ind på gaden ikke bliver nødt til at holde midt på cykelstien. De orange stolper skal stilles på de røde cirkler tegnet på vejen (en i hver ende og to på midten af gaden)

2. Gadegrill
Christian (1B) undersøger prisen for en stor gadegrill og vender tilbage til gadeudvalget. Finansieringen af grillen blev diskuteret; pga. de andre investeringer under punkt 1. kan gadekassen ikke umiddelbart betale. En anden mulighed er, at hver husejer giver et bidrag (frivilligt). Placering af gadegrillen blev ikke besluttet.

3. Festudvalg til Sct. Hans aften og sommerfest den 22. august.
Rasmus (21) og Per (23) meldte sig som festudvalg til sommerfesten, derimod lykkedes det ikke at få et festudvalg etableret til Sct. Hans aften, eventuelle interesserede kan henvende sig til gadeudvalget – det har Kirsten og Peter (28) gjort.

4. Eventuelt
Det sker ofte, at låget til sandkassen ikke bliver lukket efter brug, det er kattene glade for men næppe forældrene til de børn, der benytter sandkassen. Husk at lukke låget. Det blev forslået at lave en alternativ lågløsning som i Eckersbergsgade. Medlemmer fra gadeudvalget vil gå forbi og se på løsningen som inspiration.

Referent: Per (23)

Kommentarer er lukket