Invitation til fernisering i Gallery Lowlands i Rørholmsgade

Nina Krog Ekman fra Wiedeweltsgade inviterer til fernisering i Gallery Lowlands i Rørholmsgade. Her udstiller hun sine kobber ætsninger samt sin bog COURAGE – invitations to mindfully explore life.

COURAGE (Dansk: KURAGE) er en udstilling af Nina Krog Ekmans håndmalede kobberætsninger, der ligger til grund for bogen af samme titel.

Vi er alle mere eller mindre vågne, til stede – alle mere eller mindre drevet af vores reaktive tanke og handlemønstre. Kom med og tag imod billedernes invitationer til at åbne sanserne og med venlig nysgerrighed at kontemplere sider af dig selv, dit liv (og verden).

Ninas ætsninger har i en tre års periode været den drivende del i Ninas bogprojekt – en bog der er tænkt som en ugentlig inspirationskilde til at udforske livet med nærvær.

Courage – invitations to mindfully explore life – er således en fusionsbog mellem kunst, mindfulness og psykologi, hvor de 52 illustrationer akkompagneres af poetiske, legefulde invitationer til at nærværende undersøge livet, valg, mønstre og måder at være og leve. Courage udfordrer dig med venlighed at kigge bag facaden og er en praktisk påmindelse om at være mere tilstede og træffe bevidste valg.

Åbningstider
Torsdag og fredag, kl. 10.00-15.00 og søndag kl. 12.00-16.00
(Eller efter aftale)

Fernisering, 19. maj kl. 12.00-16.00
Finissage, 29. maj kl. 16.00-18.00.

Udstillingen varer fra den 19. – 29. maj 2019 og i kan holde jer opdateret på denne facebook-side. Ferniseringen er åben for alle – velkommen

Kategorien ”Lokale nyheder” vil løbende skrive om begivenheder fra hele vores lokalområde i Østervold kvarter. Har du en god historie, er du mere end velkommen til at tippe os på kontakt@kartoffelraekkerne.dk

 


Kommentarer er lukket