Nyhedsbrev: Januar 2018

Tipsklubben i Skovgaardsgade – GLIMT nr. 13
Jeg har med stor hjælp fra Henning, der for nogle år siden boede i nr. 14, lavet en historie om en tipsklub, hvor 4 af gadens beboere i den grad nød hinandens selskab engang i 1960´erne.

Den bliver kun uddelt på papir til beboere som jeg gætter på ikke er på nettet, enten slet ikke eller meget sjældent. Ellers må I give Ole et praj, hvis I ønsker den på papir.

Alle andre må I gå ind på www.kartoffelrækkerne.dk under Skovgaardsgade, hvor den bliver lagt ind.

De grønne breve, som I sidder med i hånden, vil stadig blive uddelt i postkasserne, men også lagt ind på hjemmesiden.

To nyheder netop fra Kartoffelrækkernes nye hjemmeside:

Top på containeren?
Affald & Genbrug oplyser, at pap-, metal- og plastcontainerne tømmes på mandage, mens papircontainerne tømmes på fredage. Hvis de ikke er tømt på tømningsdagen, bedes vi melde det til Affald & Genbrug – dog først dagen efter planlagt tømning!

Du kan være med til at påvirke tømningsfrekvens og fordelingen mellem de forskellige typer af containere ved at melde fulde beholdere til Annette Bech Nielsen (anbech@tmf.kk.dk), og meget gerne cc Jess Nordfolk (HC4B@tmf.kk.dk). Vedlæg meget gerne et foto til din henvendelse, da Affald & Genbrug kan bruge det til at presse skraldefirmaet.

Jo flere tilbagemeldinger vi kan give, des bedre kan Affald & Genbrug tilpasse antal af containere og tømningsfrekvens til behovet.

Henkastet og henstillet affald meldes til kommunen via app’en Giv-et-praj eller via www.givetpraj.kk.dk.

Nagpeople Pop-up butik
Mange har sikkert lagt mærke til, at der er flyttet en butik ind på hjørnet af Øster Farimagsgade og Skovgaardsgade. Bag butikken står Hanne og Christian som også ejer butikken Nagpeople på Silkegade 3 i indre København.

Deres pop-up butik består af et outlet med kollektionsprøver og restlager fra deres anden butik. De sælger overtøj, huer og handsker af mærkerne Canada Goose, Gloverall, Levis, G-Lab og Filson m.fl. med op til 40% rabat.

De har desuden et lille udvalg af eksklusive parfumer, smykker og solbriller.

Nagpeople pop-up store har åbent alle hverdage fra kl. 15-17 og alle er meget velkomne til at kigge ind. Se mere på nagpeople.com

Nyfødt i gaden
Agnes kom til verden den 30.11. hos Rasmus og Signe i nr. 1 C. Alt vel!

Bilejere: PAS PÅ
Vejmærkningsbekendtgørelsen er blevet strammet af Københavns kommune: Det kan udløse bøde at parkere på den brede hvide kantlinje som ved gadernes ulige numre. Det kan være svært for selv mindre biler at parkere ”inde bag” striberne. Det har kommunen nu indset på baggrund af adskillige henvendelser, så det er taget af bordet.

Men alligevel må vi henstille at beboere i de ulige numre klipper deres hække eller beplantninger, så der altid er plads til at parkere bilerne helt tæt på.

Bio-containere: Man kan afmelde for at gå sammen 2/2 eller 3/3 om én.

Storskrald afhentes: 14. marts og 13. juni

Haveaffald afhentes: 29.3. – 26.4. – 31.5. – 28.6. – sidste torsdag i hver måned.

Container for metal står stadig i Hallinsgade.

Fastelavn er den 11. februar. I hører nærmere fra arrangørerne.

Årsmødet i gaden er tirsdag den 13. marts – som sædvanlig ca. en uge før, husejerforeningens generalforsamling, der er mandag den 19. marts.

Stillingen som webredaktør for gaden er stadig ledig!!!

Med ønsket om godt nytår til alle og de venligste hilsener

fra gadeudvalget: Tine 26, Erik 16, Jens 34, Gitte, 34 og Ole 22

Kommentarer er lukket