Rød boks til farligt affald – endelig!

Vi har meget længe hørt om en kommende ordning, hvor hver husstand har en rød boks til farligt affald. Den ene forventede løsning har lydt mere bøvlet end den anden, men nu har vi en løsning, som virker holdbar.

Nu er der nemlig åbnet for individuel tilmelding af beboere i Kartoffelrækkerne, som ønsker ordningen for farligt affald: Man tilmelder sig farligt affaldsordningen på Nem Affaldsservice og får udleveret en 40 liter rød miljøboks som man kan aflevere batterier, rester af farligt affald, malingrester, småt elektronik mm. i.

Miljøboksen bliver afhentet hos de individuelt tilmeldte på faste datoer (datoerne fremgår af Nem Affaldsservice når man er tilmeldt ordningen). Miljøboksen skal inden kl. 07.00 på tømmedagen placeres inde på egen grund så miljøboksen er synligt fra fortovet. Man kan frit vælge hvor på grunden/huset man placerer miljøboksen, når det ikke er tømmedag.

Sådan gør man:
www.kk.dk/affald → Gå til Nem Affaldsservice → Indtast din adresse → vælg Bestilling. Under Ansøg om ny affaldsordning → Vælg Farligt affald → Vælg en dato → Skriv i feltet BESKED: Jeg ønsker rød kasse til farligt affald (Kartoffelrækkerne) samt evt. kontaktoplysninger → Godkend leveringsbetingelserne, og afslut ved at trykke Godkend.

Beboere som ikke ønsker at tilmelde sig ordningen for farligt affald, kan stadigvæk vælge at aflevere det til Miljøbilen eller på genbrugsstationen.

Kommentarer er lukket