Bøger & Kuriosa

Nanna Nørregård-Nielsen har overtaget lejemålet som tidligere husede Haberdash på Øster Farimagsgade 73, kld. og har omdannet denne til en rigtig hyggelig bog- og kaffebar.

Forretningen er en udvidelse af deres eksisterende forretning i Læderstræde, hvor hun har arbejdet i 12 år. Ud over bøger og kaffe er det også muligt at få lidt hjemmebag.

For Nanna har det i mange år har været en drøm at åbne en forretning, hvor kaffe og bøger gik op i en højere enhed. Derfor er der ikke tale om en egentlig café, men en lille oase, hvor man kan komme lidt ned i gear.

Butikken er indrettet med sofa, lænestole og små siddekroge, hvor man kan fordybe sig i en bog, sidde med en ven eller en veninde eller hygge sig med sine børn – og hunde er også velkomne :-).

Forretningen har åbent alle hverdage fra 9-17 samt lørdag fra 10-14.

Hendes hjemmeside er under udarbejdelse, men indtil da kan man følge med på hendes facebookside: https://www.facebook.com/2100k

Kategorien ”Lokale nyheder” vil løbende skrive om begivenheder fra hele vores lokalområde i Østervold kvarter. Har du en god historie, er du mere end velkommen til at tippe os på kontakt@kartoffelraekkerne.dk

Kommentarer er lukket