Nyhedsbrev: Marts 2016

Det årlige gademøde –DATOEN ER ÆNDRET (pga. påskeferien) afholdes onsdag den 16. marts hos Jens i nr. 34 med følgende dagsorden:

1. Året der gik v/Ole
2. Regnskab v/Jens – revideret af Michael – forelægges på mødet.
3. Budget – hvad skal vi bruge gadekassens pæne beløb til? Gode ideer modtages med glæde. Fx ønskede Tine (7) på sidste gademøde et beløb til vedligeholdelse af blomsterne på midterstykket. Mangler vi fælles værktøj/maskiner. Skal vi se at komme af med tagrygstigen, som hænger i nr. 27, bruger vi den? Andre ideer!
4. Valg af gadeformand (Ole stiller op)
5. Gadeudvalg ?
6. Valg af gadens NYE repræsentant i husejerforeningens bestyrelse (Ole fratræder)
7. Forslag om at dropper køb af egen grill og i stedet foreslår Høyensgade, at de – ligesom sidste år – låner vores telt og vi låner deres grill. (Ole).
8. Forslag om at inddrage en eller to P-pladser til cykelparkering. (Jens)
9. HUSK: Gamle fotos medbringes med navn bagpå + navn på personer på billedet.
10. Datoplan giver næsten sig selv – præsenteres på mødet. Ideer?
11. evt.

Et glas rødvin skænkes sammen lidt snacks.

Info-tavler
Med god hjælp fra den fine bog om ”Kartoffelrækkerne” er der opsat info-tavler 5 steder i Øster Farimagsgade og Øster Søgade. Jeg glemte sidste at tilføje at Natascha (22) og Tom (17) har oversat til hhv. tysk og engelsk.

Fastelavn
De store børns tønde blev slået ned af kattekongen Christian (23) og August (4) hjulpet godt på vej af mange andre.

Ved de mindre børns tønde gik det langsomt. Mange slag, intet skete. Men så tænkte Signe (1C): ”Vi må hjælpe dem lidt på vej”. Signe gjorde sig klar – og slog! I samme øjeblik blev der helt stille, men så blæste der en kraftig vind – Historiens Vingesus ‒ ikke siden Slaget på Reden i 1807, Slaget ved Dybbøl i 1864 skete der så store mirakler: Slaget på Tønden i 2016 i Skovgaardsgade. Folket brød ud i jubel, men Signe måtte nøjes med at blive kattedronning, mens Alba fra samme hus blev kattekonge.

ADVARSEL
Der kører engelske håndværkere rundt i kvarteret (se mrk. på bilen) og tilbyder meget billige husreparationer. I Gentofte og Hellerups lokalaviser er der blevet advaret imod deres metoder, for de billige tilbud bliver halvvejs pludselig meget, meget dyrere.

Men venlig hilsen Ole og gadeudvalget.

Kommentarer er lukket