Nyt om internet via Fibia

En vaks nytilflytter har gjort opmærksom på at vi muligvis ville kunne få en bedre aftale med Fibia hvad internetdelen angår. Og efterfølgende har HØFs tidligere kasserer Peter Anderson forhandlet en ny Fibia-foreningsaftale på plads.

Den nye foreningsaftale er rammen for alle de individuelle internetaftaler som beboerne har indgået og indgår med Fibia (TV- og telefoniaftaler berøres ikke).

Den nye foreningsaftale betyder at alle kvarterets Fibia-kunder kort efter påske fra vil modtage et brev fra Fibia.

Man behøver ikke reagere

Ingen vil blive stillet ringere end hidtil, mens mange vil blive stillet bedre enten i form af hurtigere forbindelse eller lavere pris.

Hurtigere eller billigere

Men man kan også benytte lejligheden til at overveje om man vil have en hurtigere opkobling. Priser og ‘produkter’ vil naturligvis fremgå af brevet fra Fibia, og rigtig mange vil kunne opnå en betydelig besparelse og/eller en langt hurtige opkobling end hidtil.

Problemer med wi-fi i hele huset?

Fibia er opmærksom på at mange har problemer med WiFi-dækning i hele huset. Derfor tilbyder de gratis en ny løsning, SmartWiFi, som med to boxe vil give en bedre dækning på alle etager. Men man skal selv reagere for at få denne løsning når man modtager brevet fra Fibia.

Ikke Fibia-kunde?

Hvis man ikke er kunde hos Fibia, men gerne vil være det, kan man få en ansøgningsblanket hos HØFs næstformand, Jesper Linell, i Wiedeweltsgade 25 (jesper@linell.dk), eller man kan downloade den her. Det er en god idé at have den udfyldt foran sig når man ringer til Fibia for at oprette eller ændre abonnement.

Stor tak til nytilflyttede Christian Heiner Schmidt og Peter Anderson for det store arbejde de har lagt i at forhandle en ny og fordelagtig foreningsaftale med Fibia! 

Kommentarer er lukket