Velkommen til fælles Madklub/Folkekøkken hos Ø12 Coffee & Eatery

I Høyensgade savnede de i efteråret at spise sammen ved gadebordet da mørket og kulden fald på. Derfor etablerede de med de nye unge ejere af tidligere Krut’s Karport, et Folkekøkken i Ø12 Coffee & Eatery.

Ø12 Coffee & Eatery åbnede i august og ser allerede ud til at være en succes. Stedet er drevet af Enete, Anders og Kasper som alle tre har haft en vision om at skabe et spisested af høj kvalitet, der både behager øjne og mund. Fælles besidder de kompetencer som barista, barchef og opskrift-udvikler.

Ø12’s mål er at skabe mad- og drikkeoplevelser af højeste kvalitet. Deres helt store fokus og stolthed er kaffen, der stammer fra det legendariske Ozone Coffee i London og deres dygtige kok Mike forsøger at gøre enhver ret til en oplevelse for mund og øjne. Om eftermiddagen blænder de op for vin, cocktails og et større aftenkort og holder den kørende helt til midnat, mandag til lørdag.

Her finder du det aktuelle menukort samt drinkskort for Ø12.

Beboerne i Høyensgade har afprøvet madklub/folkekøkkenet nogle gange og er meget tilfredse. Madklubben/Folkekøkkenet er nu åbent for alle, som vil mødes til et uhøjtideligt måltid mad.

Næste madklub/folkekøkken finder sted den 24. februar 2020. Tilmelding er ikke nødvendig. Du møder blot op kl. 18.00.

Men hold dig gerne orienteret om nye datoer i denne FaceBookgruppe: https://www.facebook.com/groups/784159882053876.

Åbningstider:
Mandag til fredag:  07.00 – 00.00
Lørdag: 8.00 – 00.00
Søndag: 8.00 – 17.00

Adresse: Øster Farimagsgade 12, 2100 København Ø

Kommentarer er lukket