Generalforsamling: Torsdag d. 16. marts 2023

HUSEJERFORENINGEN J.A. SCHWARTZ GADE

Referat af GENERALFORSAMLING 2023

Torsdag d. 16. marts kl. 19.30 i Stalden, Øster Farimagsgade 14

DAGSORDEN

  1. Valg af dirigent: Jakob Lange, som konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og med 16 deltagere beslutningsdygtig.
  2. Valg af referent: Erik Skoven
  3. Beretning
    a. formanden (Sanne)
  • Ingen rør skader i det forløbne år.
  • De sædvanlige fester/arrangementer er afholdt til alles tilfredshed.
  • Krav om tilbagerykning af hegn mod Øster Farimagsgade (ved hjørneafskæring) har kommunen tilsyneladende opgivet.
  • Vedr. ændring af vinduer mod gården til fuld dørhøjde, kræver kommunen nu at en ud af 3 mulige åbninger skal udformes som en ”hoveddør” dvs. uden glas i fuld højde. Hvis man påtænker at etablere sådanne vinduer, skal man IKKE vedlægge billeder af andre huses løsning, idet et opfattes som en anmeldelse. Vores forening samt Hallinsgade og Voldmestergade er gået sammen med den store gadeforening om at få modificeret dette krav dvs få kommunen til at holde sig til lokalplanens ordlyd.
  • Den store gadeforening er i færd med at digitalisere ”alt” materiale (vedtægter, lokalplan mm) og vi bidrager med kr. 300 til projektet mod at få adgang til arkiverne.
  • Kartoffelrækkebogen er blevet genoptrykt. Den kan købes for kr. 125. Gadeforeningen køber et antal til udlevering til nye husejere.
  • Det er i år 150 år siden de første huse blev færdige, og i den anledning afholdes arrangement i Statens Museum For Kunst datoen er ikke kendt endnu. Kartoffelrækkernes fødselsdag fejres Sct. Hans (23.6) med bål på flåde på Sortedamssøen. Alle er velkomne til at medbringe egen mad og drikke til en hyggelig aften på skrænten ved søen.
  • Husene: # 1 bliver sat til salg, # 15 (Elisabeth) og # 37 (Kasper og Mette) er sat til salg. # 12. 1 og 2. sal er solgt,

b. Børneudvalget (Charlotte, Marie, Tanja, Nicoline, Mette). Alt vedr. børneudvalget er forløbet godt.
DOG er indkøb/fremstilling af legehus gået i stå. Børneudvalget med assistance fra Charlotte skal i samspil med bestyrelsen finde en løsning inden sommerferien.
Tak til børneudvalget.
c. Festudvalget (Keld, Kristoffer, Måna, Sanne) Alt kører godt.
Tak til festudvalget.

d. Miljø- og grøntudvalget (Erik, Jakob, Hedvig) – Træerne er klippet med stor hjælp fra forskellige yngre husejere.Der kom lys i alle træerne i december og januar.
Tak til grøntudvalget.

  1. Godkendelse af regnskab 2022 samt budget 2023: Godkendt
  2. Indkomne forslag.

1 Bestyrelsen foreslår, at vi fremover holder generalforsamling i juni, så den kan holdes i gaden.

  • Der var tilslutning til dette (afholdelse i første halvdel af juni – det kræver imidlertid formelt en vedtægtsændring, som kan finde sted på generalforsamlingen i 2024)
  • Det blev henstillet at gadeskilte friholdes for vegetation (så Taxi og leverandører kan finde gaden) 2 Bestyrelsen ønsker at diskutere gode ideer til at friholde legegaden for parkerede biler og cykler.
    • Det henstilles KRATIGT AT DER IKKE MÅ PARKERES I LEGEGADEN!!!!!
      Desuden at cykler ikke fastlåses til træerne i legegaden (så de ikke generer børnenes leg) Det blev besluttet at fremstille små skilte til gadens træer, der på en positiv måde opfordrer os alle til at stille cykler i cykelstativerne.
    3 Nyt telt til gaden, som ønsket på sidste generalforsamling, koster ca. 18.000. Er der opbakning til denne investering? Der var opbakning til indkøb af et nyt telt (bestyrelsen vil stå for det).
  1. Gadedatoer:
    Sommefest afholdes 26.8.
    Gadeåbning (fejning mm) d. 26.3
  2. Valg til bestyrelse og udvalg m.v.. Alle blev genvalgt

a. Valg til bestyrelsen
i. Sanne (11) – formand –genopstiller
ii. Malte (6) – kasserer – genopstiller
iii. Nikoline (27) – genopstiller
iv. Helene (7) – suppleant – genopstiller
v. Jakob (18) – revisor – genopstiller
vi. Jørgen (40) – revisorsuppleant- genopstiller

b Miljø og grøntudvalget – forslag om udvidelse af udvalget til også at omfatte Mai, Kristoffer og Johan, som alle har udvist store evner for gadens forskønnelse.

  1. Evt: I forbindelse med gadeåbning fjernes den grønne kabelkasse der står ved # 1 Mødet forløb i god stemning og en stor tak for enestående indsats blev rettet til Sanne.

Ref. Erik Skoven

Kommentarer er lukket