PRAKTISKE OPLYSNINGER

Køb og salg af huse

Alle husejere i Kartoffelrækkerne er forpligtet til at være medlem af den husejerforening, der omfatter ejendommens adresse.

Ved salg er sælgeren forpligtet til at gøre køberen opmærksom på denne medlemspligt.

Husejerforeningernes formål er at varetage medlemmernes fælles interesser som husejere indenfor de respektive områder.

Husejerforeningerne har ingen indflydelse på ejendomshandler i kvarteret. Det er udelukkende et forhold, der vedrører køber og sælger.

I forbindelse med ejendomssalg er husejerforeningerne forpligtede til at levere oplysninger om økonomiske og andre forhold, der har betydning for parterne.

Normalt foregår dette ved, at ejendomsmægleren sender et oplysningsskema til husejerforeningen. I en del tilfælde spørger købers advokat om yderligere oplysninger.

Det er vigtigt, at sælger/ejendomsmægler gør opmærksom på, at husene er omfattet af Lokalplan 115 – med de restriktioner, dette medfører.

I Husejerforeningen ved Øster Farimagsgades (HØF) område sendes forespørgsler til kasserer Birgit Kristensen på: birgit.kristiansen09@gmail.com

I Hallinsgades Husejerforening sendes forespørgsler til formanden. Find kontaktoplysninger på: Hallinsgades Husejerforening

I J. A. Schwartzgade sendes forespørgsler til formanden. Find kontaktoplysninger på: J. A. Schwartsgades Husejerforening

I Voldmestergade sendes forespørgsler til formanden. Find kontaktoplysninger på: Voldmestergades Husejerforening